Διαβούλευση για το πενταετές επιχειρησιακό στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

 

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκλήρωσε την 1η φάση εκπόνησης του πενταετούς επιχειρησιακού της στρατηγικού σχεδιασμού για την περίοδο 2014-2019 , μετά την έγκριση της από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την ολοκλήρωση της διαβούλευσης.  Η 2η φάση αφορά την εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδιασμού του οργανισμού της ΠΔΕ σε συγκεκριμένες κατηγορίες δράσεων και έργα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιείται ενημέρωση σχετικά με τις στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως παρουσιάστηκαν, στην 1η φάση  του πενταετούς επιχειρησιακού της σχεδιασμού, αλλά και σε μια ανταλλαγή απόψεων για την υλοποίηση των επί μέρους σχεδιασμών των αυτοδιοικητικών μας θεσμών.

Στην πρόσκληση που έχει αποστείλει η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά σημειώνεται πως η σύσκεψη θα γίνει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (Διοικητήριο) της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (στο Μεσολόγγι).

«Σε μια  πολύ κρίσιμη χρονική συγκυρία γενικά για τον τόπο μας και ειδικά για τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, που το ζητούμενο είναι η επανεκκίνηση και σταθεροποίηση της οικονομίας, είναι απαραίτητο να συντονίσουμε το βηματισμό μας στην κατεύθυνση βέλτιστης αξιοποίησης των δεδομένων οικονομικών πόρων με την υλοποίηση έργων και δράσεων που θα στηρίξουν ουσιαστικά τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση