Διανομή κρέατος για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:

Tην Δευτέρα18Φεβρουαρίου 2019έως και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019,τιςεργάσιμες ημέρες,θα πραγματοποιηθεί διανομήΚρέατοςστους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>>του Δήμου Αγρινίου, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την  διαδικασίατων διανομών:

ŸΟι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώροδιανομής,την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms)που τους έχει αποσταλεί.

ŸΟ κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει τοΑ.Μ.Κ.Α.ή τοΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική τουταυτότητα.

ŸΣε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

ŸΠαρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφοράτων ευπαθών προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

ŸΗ διανομή θα πραγματοποιηθείστο χώρο του Κοινωνικού ΠαντοπωλείουΔήμουΑγρινίου, στην οδό Βλαχοπούλου 13,ως εξής:

ŸΔευτέρα 18/02/2019 εώς Παρασκευή 22/2/2019από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.

ŸΔευτέρα 25/02/2019 εώς Παρασκευή01/03/2019 από τις 9.00 πμ. Εώς τις 14.00μμ.

Πλαίσιο κειμένου: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστεστο τηλέφωνο: 2641025392.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση