Δράσεις για την βελτίωση της συμπεριφοράς όλων στο δρόμο

 

 

Το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, το Ανοικτό Κέντρο Αγωγής & Προαγωγής της Υγείας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συνδιοργανώνουν με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «MOTOΘΕΣΙΣ» στο Τ.Ε.Ι.Δυτ. Ελλάδας, στο Μεσολόγγι, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 13:00, σειρά Ενημερωτικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων για τα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας του Τ.Ε.Ι. και κάθε ενδιαφερόμενο, που αφορούν στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας και την βελτίωση της συμπεριφοράς όλων στο δρόμο.

Ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής του Ινστιτούτου «Μοτοθέσις» κύριος Θωμάς Κακαδιάρης ο οποίος θα συντονίσει και τα εργαστήρια σε συνεργασία με στελέχη του Ινστιτούτου.

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ:

10:00-10:15      Έναρξη –  Χαιρετισμοί

 

10:15  Εκπαιδευτική – ενημερωτική παρουσίαση γνώσεων και δεξιοτήτων σε φοιτητές, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, που αφορούν στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας.

Διάλεξη στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο Μεσολόγγι – διάρκεια 45 λεπτά.

Εκπαιδευτική-ενημερωτική παρουσίαση με την μέθοδο των εργαστηρίων (workshops) σε κατάλληλο υπαίθριο/ημιυπαίθριο χώρο του           Τ.Ε.Ι.-            Διάρκεια     45      λεπτά.

Συνοπτική Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης μας για τις καλές και κακές πρακτικές προβολής του κράνους (και του εξοπλισμού προστασίας) με προτάσεις για την αλλαγή του τρόπου της προβολής τους (διάλεξη – συζήτηση με διάρκεια 45 λεπτά).

 

Πληροφορίες: 

 

  1. Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής  Μέριμνας  Τ.Ε.Ι  Δυτικής  Ελλάδας, Ιερή Πόλη Μεσολόγγι 26310 58421email: msvolou@teimes.gr, Πάτρα 2610 369129 email:ioanasta@teipat.gr
  2. Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας 26313 01001 (καθημερινά 8.30-13.00).

           

 

 

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση