Δύο νέα νηπιαγωγεία στο Αγρίνιο

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουεπισκέφθηκε  μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της  Εταιρείας  «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Βασίλη Καραγιάννηκαι τον πρώην Διευθυντή του Πολ. Γραφείου του Υπουργού  Υποδομών και Μεταφορών Σταύρο Καραγκούνη τα δύο νεοανεγερθέντα  Νηπιαγωγεία στην οδό Μιλτιάδη Μαλακάση.

Ο κ. Καραγιάννης περιηγήθηκε στους χώρους των δύο κτιρίων και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί  από τον Διευθυντήτης Α ΒάθμιαςΕκπαίδευσης Χρήστο Κολοβό και τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Αδάμηγια την κατάσταση των σχολικών κτιρίων στον Δήμο Αγρινίου.

Ικανοποιημένος από την θετική εξέλιξη δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου:«Δύο  νηπιαγωγεία, που μέχρι τώρα στεγάζονταν σε ενοικιαζόμενα και ακατάλληλα κτίρια, θα λειτουργήσουν σε σύγχρονες κτιριακές δομές. Η αξιοποίηση αυτών των δύο κτιρίων ανακουφίζει τις ανάγκες για στέγαση μαθητών νηπιαγωγείων. Το πρόβλημα ωστόσο είναι μεγάλο και μέλημα μας παραμένει  η ανεύρεση λύσεων. Συζητήσαμε με τον κ. Καραγιάννη τις ελλείψεις  σε κτιριακές και υλικοτεχνικές υποδομές. Με ικανοποίηση ακούσαμε την πρόθεση της  Εταιρείας για κάλυψη των κενών σε αρκετές περιπτώσεις. Η σημερινή Δημοτική Αρχή  αποδίδει μεγάλη σημασία στα έργα που αφορούν στις σχολικές δομές καθώς αποτελούν τμήμα του  συνολικού  σχεδιασμού μας για ολοκληρωμένη  αστική  ανάπτυξη».

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση