Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπατρέχα

 

       

 

Η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπατρέχα «ΕΞΟΔΟΣ» εγκαινιάστηκε, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου, τη Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

 

Στην έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, ο Δημήτρης Παπατρέχας δουλεύει, συναρθρώνοντας με τον πιο ώριμο ορθολογισμό όλα τα θραύσματα των μορφών που απαθανατίστηκαν πάνω στις τοιχογραφίες της ανθρώπινης ψυχής. Όλα τα ερειπωμένα, οκνά οικοδομήματα των ανθρώπινων σχέσεων, την πνοή του αρσενικού και του θηλυκού, όλο εκείνο το εκθαμβωτικό μεγαλείο των φαντασιακών πεταγμάτων στις πιο εφήμερες εκδηλώσεις των διακαών τους πόθων, όπως αναφέρει στο ομότιτλο έντυπο της έκθεσης, ο Αντώνης Αντωνάκος.

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Μελιάδης και Ανδρέας Καλαμπαλίκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης Αγρινίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής, Δημοτικοί Σύμβουλοι ,εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και το φιλότεχνο κοινό της πόλης.

 

Η έκθεση του Δημήτρη Παπατρέχα στη Δημοτική Αγορά θα διαρκέσει έως τις 29 Μαΐου 2016.

 

Επισκέψεις Δευτέρα έως Κυριακή: 11:00-13:30 &18:00-21:00,  Κυριακή (1/5)και Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ(2/5) κλειστά.

 

 

……………………ΒΙΝΤΕΟ………………………………

 

https://www.youtube.com/watch?v=4jyuYrkldIs&feature=youtu.be

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση