ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου–Λυκείου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του  Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμό του Προέδρου του Ομίλου κου Γρηγόριου Φαρμακόπουλου, επετειακά παραδοσιακά τραγούδια, παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το τμήμα εργαζομένων του Ομίλου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τον κο. Δημήτριο Βαγενά, καθηγητή Περιβαλλοντικών Συστημάτων και Πρόεδρο του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Αγρίνιο, χορευτικό πρόγραμμα από τμήμα φοιτητών του Ομίλου.

Η ανωτέρω εκδήλωσε εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικώς εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παντελής Κυπριανός, ο κ. Βαγενάς Δημήτριος, καθηγητές του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, οι υποδιευθυντές του μουσικού σχολείου Αγρινίου κα Αθανασιά και κ. Αποστολάκης, φοιτητές και αρκετός κόσμος.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση