Επίσκεψη των νέων του Εργαστηρίου ”Παναγία Ελεούσα” στο ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, ευχαριστεί θερμότατα το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου για την συνεργασία και την πρωτοποριακή δράση μεταξύ των σπουδαστών του και των εκπαιδευομένων νέων μας με σκοπό τη ευαισθητοποίηση, την κοινωνική αποδοχή κι ένταξη της πλέον ευαίσθητης κι ευάλωτης κοινωνικής ομάδας που είναι οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Με την πρωτοβουλία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα Λιαπίκου και την έγκριση του Προέδρου Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος κ. Βασίλη Τριανταφύλλου, ομάδες  των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος, που βρίσκονται στο Μεσολόγγι. Ξεναγούνται στα ενυδρεία του τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, στο θερμοκήπιο του Τμήματος Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας από τη Γεωπόνο κα Χριστίνα Μπλαχούρα και στη συνέχεια πραγματοποιούν αθλητικές δραστηριότητες στο κλειστό γυμναστήριο μαζί με σπουδαστές του Τ.Ε.Ι.

Θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δραστηριότητες  και στο μέλλον, θα υπάρξει συνέχιση αυτής της συνεργασίας με τέτοιου είδους καινοτόμες δράσεις, επαφής με τη φύση και τον αθλητισμό, που βοηθούν στην ψυχική ανάταση των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και ανεβάζουν το δείκτη ποιότητας ζωής τους.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι – Αγρίνιο

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση