Επανεξελέγη Πρόεδρος των Συνταξιούχων Δ.Υ. ο Κων/νος Κουκόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία εστέφθη η διενέργεια εκλολογιστικής εκδήλωσης με κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αγρινίου στο «Πιθάρι Στούντιο» την προπερασμένη Κυριακή.

Πρόεδρος του Συλλόγου επανεξελέγη ο Κωνσταντίνος Κουκόπουλος διδάσκαλος ο οποίος διέδραμε στον Σύλλογο λαμπρή πορεία με μεγάλες επιτυχίες για τους συνταξιούχους του Δημοσίου.

Αξιοσημείωτον είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων κ. Βοβουλιός ανταποκρινόμενος στην ευγενή πρόσκληση του Προέδρου κ. Κων/νου Κουκόπουλου ήλθε παρά τα μπλόκα, την κακοκαιρία και την μεγάλη ηλικία του από την Αθήνα και μιλώντας στην συνεστίαση των Συνταξιούχων στο ανωτέρω κέντρο, ανέφερε διεξοδικά τους αγώνες της Ομοσπονδίας υπέρ των Συνταξιούχων και υπογράμμισε ότι η κακή κατάσταση της οικονομίας και οι κακοί χειρισμοί των αποθεματικών από τις εκάστοτε κυβερνήσεις κατέληξαν σήμερα να κινδυνεύουν οι συντάξεις κύριες , επικουρικές και το μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου.

Τέλος όλοι οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι του Αγρινίου με επικεφαλής τον κ. Κων/νο Κουκόπουλο ευχαρίστησαν τον κ.  Βοβουλιό για την παρουσίαν του και για όσα τους ενημέρωσε και του ευχήθηκαν υγεία και μακροημέρευση και του χρόνου να τον έχουν επάλι εδώ στο Αγρίνιο.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας από τον υψηλό επισκέπτη και η γιορτή έληξε με ατμόσφαιρα χαράς και αδελφοσύνης από όλους τους παρευρισκομένους.

kopi-pitas2-768x496

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση