Ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού από το Αγρίνιο

 

 

Τεράστια επιτυχία και ανέλπιστη η συμμετοχή των πολιτών

στο « Lets  do it Greece 2016»

 

 

 

Με τεράστια επιτυχία και ανέλπιστη συμμετοχή πολιτών, στέφθηκε η  φετινή διοργάνωση εθελοντικού καθαρισμού αστικού και φυσικού περιβάλλοντος « Lets  do it Greece » στο Δήμο Αγρινίου.

 

Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 το Αγρίνιο έστειλε ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού αναλαμβάνοντας δράση με οργανωμένες εθελοντικές ομάδες, υλοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου.

 

Σε 29 σημεία του Δήμου Αγρινίου και ειδικότερα στις περιοχές, Αβόρανη, Καινούργιο, Ζευγαράκι, Ελαιόφυτο, Αγγελόκαστρο, Μεσάριστα, Αγ.Βλάσιο,  Παντάνασσα, Κυψέλη, Στράτο,  Άγιο Ανδρέα, Δοκίμι, Νεάπολη, Πεντάκορφο, Ρίγανη, Καμαρούλα, Σπαρτιάς, Κεράσοβο, Αγ. Κωνσταντίνος,  Γαβαλού, Ματαράγκα, Καψοράχη και στην πόλη του Αγρινίου στα «Δύο Ρέματα», στο πολυβολείο, εκατέρωθεν του Τούνελ της περιμετρικής,  στην Αγία Τριάδα, στο Μνημείο των 120 και στο κόμβο του Αγίου Δημητρίου εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους με Αντιδημάρχους , Δημοτικούς Συμβούλους, Συλλόγους,, Αθλητικά Σωματεία, φορείς, Τοπικές Κοινότητες  και πλήθος πολιτών  και συμμετείχαν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece».

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου  φανερά ικανοποιημένος από την τεράστια  συμμετοχή, σε δηλώσεις του σημείωσε «Το Αγρίνιο για δεύτερη χρονιά  συμμετέχει με πολύ μεγάλη επιτυχία στην περιβαλλοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece». Οι σημερινές μας δράσεις εκτός από τον καθαρισμό, εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση  διαφόρων περιοχών του Δήμου μας περιελάμβαναν και σημεία που έχουν σημαντική αξία, όπως το πολυβολείο. Είναι ένα μνημείο της  νεώτερης ιστορίας μας που καταστρέφεται κάθε μέρα που περνά και κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ να  το προστατέψει στοιχειωδώς. Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα» κατέληξε .

 

 

…………………………ΒΙΝΤΕΟ……………………….

 

https://www.youtube.com/watch?v=RyFS_E7mg84&feature=youtu.be

 

 

Τη διοργάνωση της Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece» συντόνισε η «ΑΚΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» του Δήμου Αγρινίου ενώ  ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, η οποία εφάρμοσε με επιτυχία τα μέτρα τάξης προς διευκόλυνση αυτών που συμμετείχαν.

 

 

eth 1 eth 3 eth 4 eth 5

 

eth 7

 

eth 6 eth 8 eth 9 eth 10 eth 11 eth 12 eth 13

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση