Η χοροεσπερίδα του συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών Ναυπακτίας

κρυονέρια χορόςΜε μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο το βράδυ 22 Φεβρουαρίου 2014 η χοροεσπερίδα του συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών Ναυπακτίας σε γνωστό κέντρο του Αγρινίου.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Υφαντής, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λαδάς, Βλάσης Σφυρής, Στάθης Τσούκαλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αντώνης Κούρος, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Γιαννόπουλος, ο συμβολαιογράφος Βασίλης Στραβοδήμος και πλήθος συνδαιτυμόνων μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Δημήτριος Δημητρόπουλος, ιδιοκτήτης του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στα Κρυονέρια Ναυπακτίας, ο λυκειάρχης Θεολόγος Ιωάννης Κωστάκης κ.α.

Χόρεψε ο χορευτικός όμιλος ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ δημοτικούς παραδοσιακούς χορούς, υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος ΠΑΠ – ΦΑΜΙΛΥ των Αφων Παπαδογιώργου και κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο πλούσια δώρα, με πρώτο μία τηλεόραση πλάσμα 32 ιντσών προσφοράτων Αφων Καραχρήστου, με τυχερή την  κα Ελένη – Λύρου Καψάλη από την Παραβόλα.

Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Στραβοδήμος περιβαλλόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. αφού είπε από μικροφώνου τα πεπραγμένα και τους σκοπούς του συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών, ευχήθηκε εις όλους χρόνια πολλά, καλή σαρακοστή και καλό ξεκαλοκαιριό φέτος στα δροσερά και υγιεινά Κρυονέρια (υψόμετρο 1300 μέτρα) στην ορεινή Ναυπακτία.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση