Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΚΠΕ Θέρμου.

 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο σεμινάριο μετά την επαναλειτουργία του ΚΠΕ Θέρμου στις 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου. Είχε τίτλο: «Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος Π.Ε.» και αναφερόταν στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας που είχαν μικρή ή καθόλου εμπειρία στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και σκοπεύουν να υλοποιήσουν για το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τους μαθητές τους. Το παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 60 εκπαιδευτικοί του νομού οι οποίοι αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες, γνώσεις, μεθοδολογία για τον σχεδιασμό-υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το ΚΠΕ Θέρμου, στα πλαίσια των συνεργασιών του με άλλα κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, από την τρέχουσα σχολική χρονιά θα συμμετέχει ως συνεργαζόμενο ΚΠΕ στο εθνικό δίκτυο ΄΄Λίμνες: πηγές έμπνευσης για προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης΄΄ που συντονίζει το ΚΠΕ Καστοριάς.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Θέρμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου όπως: τον Δήμο Θέρμου, τους εισηγητές και τα στελέχη των άλλων συνεργαζόμενων ΚΠΕ. Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς για την υπομονή και ενεργή συμμετοχή τους στις βιωματικές διεργασίες του σεμιναρίου.

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους!!!

seminario

seminario 3

seminario 4

seminario 5

seminario 6

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση