Με επιτυχία η κωμωδία ‘’Ποιος σκότωσε τον William?’

 

 

 

 

 

Την εξαιρεelepap 2τική κωμωδία ‘’Ποιος σκότωσε τον William?’’της Λίλιαν Δημητρακοπούλου απολαύσαμε την Κυριακή από τη θεατρική ομάδα ‘’ΠΡΟΒΑ’’ του καλλιτεχνικού  εργαστηρίου  ιεράς πόλεως Μεσολογγίου με την σκηνοθετική επιμέλεια της κυρίας Ζέτας Λάττα. Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί  σκόρπισαν ατέλειωτο γέλιο και πρόσφεραν μια νότα ευφορίας και ξεγνοιασιάς στους θεατές της κατάμεστης αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τους εξαίρετους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας ‘’ΠΡΟΒΑ’’ , την κυρία Ζέτα Λάττα αλλά και όλους τους συντελεστές της χθεσινής παράστασης. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, που συνεχίζουν να στέκονται αλληλέγγυοι στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ εμψυχώνοντάς μας με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ευχαρισelepap 3τούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Γ. Παπαναστασίου για την παραχώρηση της αίθουσας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και το προσωπικό του θεάτρου για την παρουσία του εκεί. Επίσης ευχαριστούμε  τον ΑΧΕΛΩΟ T.V. και τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που μας βοηθούν πάντα στην γνωστοποίηση των δράσεών μας.

 

Για την Τ.Δ.Ε.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                    Η Γραμματέας

Επαμεινώνδας Τάνταρος                                                          Λαμπρινή Κολοβού

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση