«Μια καρδιά για τη Μητέρα»

Με  σύγχρονους και παραδοσιακούς  χορούς, θεατρικά δρώμενα και απαγγελίες ποιημάτων γιόρτασαν τα  παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, των Κ.Δ.Α.Π., του Κ.Δ.Α.Π. μεΑ Δ. Αγρινίου τη Γιορτή της Μητέρας.

Η εκδήλωση που συγκέντρωσε μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Δημοκρατίας είχε κεντρικό τίτλο «Μια καρδιά για τη Μητέρα».

Τις ευχές του στις μητέρες που παρευρέθηκαν έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: “ Η καρδιά μας χτυπά για την μητέρα μας, για τη μητέρα των παιδιών μας και οι ευχές μας συνοδεύουν πάντα όλες τις μητέρες. Να είναι υγιείς και να μπορούν να στέκονται στο πλευρό των παιδιών τους. Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, φροντίζουμε πάντα να διευκολύνουμε τις μητέρες στην καθημερινότητά τους με την ενίσχυση των παιδικών σταθμών και των  Κ.Δ.Α.Π. ενώ προχωρήσαμε στη δημιουργία βρεφικών τμημάτων για πρώτη φορά στην πόλη. Χρόνια πολλά στην μητέρα μας και στις μητέρες όλου του κόσμου».

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης συντόνισε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ  Γιάννης Βασιλείουο οποίος συνεχάρη την διευθύντρια και όλους τους εργαζόμενους για την προσήλωση στο έργο τους.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση