Μια μεγάλη ελληνική σημαία κυματίζει στο Λεσίνι!

Tην ελληνική σημαία να κυματίζει μόνιμα και επιβλητικά επιθυμούσε μια παρέα  νεαρών στο Λεσίνι Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου. Έλαβαν λοιπόν την πρωτοβουλία και ύψωσαν μια μεγάλη σημαία, περίπου 30 τ.μ.,  σε  ιστό 12 μέτρων σε  σημείο που βρίσκεται σε υψόμετρο 152 μέτρων και είναι ορατή από μεγάλο τμήμα της παραχελωίτιδας.

Η επιχείρηση ανύψωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι νεαροί εξέφρασαν την ικανοποίηση τους. «Θα στέκει εκεί μόνιμα πλέον και θα θυμίζει στον κόσμο ότι το μέλλον και η  δύναμη της χώρας μας είναι οι νέοι που  συνεχίζουν να οραματίζονται και να δημιουργούν . Αρκεί πάνω απ’  όλα να είναι ενωμένοι  σε κοινούς στόχους μακριά από κομματικές παρωπίδες», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, οι νέοι είναι οι Γιώργος Γατσώρης, Μιχάλης Αντωνόπουλος, Βασίλης Γατσώρης, Γεράσιμος Κοντοπάνος, Παναγιώτης Κοντοπάνος, Ηλίας Κουτσουπιάς, Νικόλαος Λάης, Δημήτρης Λαμπόβας, Νίκος Μπανιάς, Γιάννης Παπανικολάου, Βασίλης Ράπτης, Παρασκευάς Σολωμός και Παναγιώτης Τσάμης.
lesini_simaia (1)

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ

lesini_simaia (2)lesini_simaia (3)lesini_simaia (4)lesini_simaia (5)lesini_simaia (6)lesini_simaia (7)lesini_simaia (8)lesini_simaia (9)lesini_simaia (10)lesini_simaia (11)agrinionews.gr

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση