Μουσική συνεργασία μεταξύ Δήμου Μεσολογγίου και του Ελληνοκαναδικού οργανισμού PanarmoniaAtelierMusical

 

 

Με την απονομή μεταλλίου MusicalInspiration προς το Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Πνευματικού Κέντρου Σπύρο Χολέβα, επισφραγίσθηκε χθες Τετάρτη 11 Απριλίου μια νέα μεγάλη μουσική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και του Ελληνοκαναδικού οργανισμού PanarmoniaAtelierMusical.

Ο Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός PanarmoniaAtelierMusical, ιδρύθηκε και εδρεύει στον Καναδά, από τους ομογενείς τραγουδιστές και μουσικούς διευθυντές Μαρία Διαμαντή και Δημήτρη Ηλία, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια. Ο ίδιος

κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και πάλι στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου,  ενώ η μουσική συνεργασία θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον κ. Σπύρο Χολέβα.

Το μετάλλιο απονέμεται στους αρωγούς των προσπαθειών της PanarmoniaAtelierMusical για μουσική εκπαίδευση και προώθηση της Ελληνικής κουλτούρας στον Καναδά. Ανάμεσα στους διακεκριμένους που έχουν λάβει την τιμητική απονομή, συμπεριλαμβάνονται εκπρόσωποι της πολιτικής, της εκπαίδευσης και των Τεχνών, όπως ο 44ος πρόεδρος της Καναδικής Γερουσίας,  η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Μόντρεαλ,  βουλευτές και καλλιτέχνες.

Σημειώνεται πως η νέα συνεργασία,  θα περιλαμβάνει την Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

 

 

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση