Ξεκίνησαν να λειτουργούν οι καινούριες υποδομές της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Στις 03/12/2016 ξεκίνησαν να λειτουργούν οι καινούριες υποδομές της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που ως τότε λειτουργούσαν στο κέντρο της πόλης, στο κτίριο του ΠΙΚΠΑ. Η επιμονή και υπομονή της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής για ιδιόκτητο κτίριο μετά από πολλές και συνεχείς ενέργειες προς την περιφέρεια έφεραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ‘’Το όραμα έγινε πραγματικότητα’’.

Σήμερα 13/11/2017 με την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. ΑπόστολουΚατσιφάρα και τις διαπιστώσεις εκ μέρους του από τις ομολογίες παιδιών και γονέων, η Τ.Δ.Ε. άντλησε περισσότερες δυνάμεις για προσφορά.

Η συζήτηση της Τ.Δ.Ε. με τον κ. Περιφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες ήταν εποικοδομητική καθώς υποσχέθηκε την συνεχή συνδρομή του για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της ΕΛΕΠΑΠ, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια είναι πάντα κοντά στα παιδιά και μάλιστα στα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα Απόστολο συνόδευσαν ο κ. Λύτρας Ιωάννης Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο κ. Υφαντής Νικόλαος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλ/νίας, ο κ. Αντωνόπουλος Βασίλειος π. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής.

Η Τ.Δ.Ε. η οποία σύσσωμη συμμετείχε στον διάλογο ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κόσμημα για την Αιτωλ/νία.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση