Ολοκληρώθηκε η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου  Μεσολογγίου

 

 

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με επιτυχία  η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, η οποία εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου.

Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες του τετραημέρου ξεναγήθηκαν στα 137 περίπτερα εκθετών από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στη διοργάνωση, η οποία περιελάμβανε επίσης συνοδευτικές εκδηλώσεις, όπως συναυλία, ενημερωτικές ημερίδες, θεατρική παράσταση και παραδοσιακά χορευτικά τμήματα.

Τα εγκαίνια της  έκθεσης το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου, ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ενώ παρευρέθηκαν ο Δ/της του 2/39 Σ.Ε. κ. Νικολόπουλος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Αιτωλίας κ. Ι. Ματσούκας και ο Αστυνομικός Δ/ντής Πατρών Ν. Κοτρωνιάς, ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου Ν. Μελιάδης, οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η ΑντιπεριφερειάρχηςΑιτωλ/νίας Χρ. Σταρακά και ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Κούστας, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Γ. Μελιάδης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Β. Λουκόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας Γ. Σιαμαντάς, ο αντιδήμαρχος Δωρίδας και Διευθύνων Σύμβουλος της συνδιοργανώτριας εταιρείας «Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε.», ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παν. Τσιχριτζής, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασ. Σπυρόπουλος , ο Διευθύνων Σύμβουλος των «Ελληνικών Αλυκών Α.Ε.» Ν. Τσαραπατσάνης, και ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Β. Κούτσης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Θ. Κουτσουπιάς,  ο π. Βουλευτής και σύμβουλος επιχειρηματικότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός, ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης Π. Πουλής,  ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Π. Κοντός, και ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπαίδευσης του νομού Χ. Κολοβός.

Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κότσαλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, των Νομικών Προσώπων του Δήμου, καθώς επίσης δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην  έκθεση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι επιμελητηρίων και αναπτυξιακών εταιρειών της Ιταλίας με αντικείμενο την προώθηση της οικονομίας που προέρχεται από τη θάλασσα.

Η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων έληξε χθες βράδυ με θεατρική παράσταση στο θέατρο του Λιμανιού Μεσολογγίου, όπου στο πλαίσιό της έγινε βράβευση τριών επιχειρηματιών του Μεσολογγίου, οι οποίοι έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις.

2033 2034 2035 2036

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση