Πέντε οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγρινίου

mosxolios PAPANASTASIOU-93x93 τραπεζιωτησ-93x93 po-papanikolaoy μερμιγκησ(2)Τελικά πέντε είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγρινίου που κατέθεσαν προχθές ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο Αγρινίου οι κ.κ. Παύλος Μοσχολιός (Αγρίνιο – Κοινωνική Συμμαχία) νυν δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου (νέα αρχή για το Αγρίνιο), Δημ. Τραπεζιώτης (Ανατροπή τώρα), Τίμος Παπανικολάου (Λαϊκή Συσπείρωση) και Στέλιος Μερμίγκης (Ανυπότακτο Αγρίνιο).

Ο κ. Βασίλης Αντωνόπουλος αποχώρησε τελικά με την εξής δήλωση: «Πριν από δύο μήνες περίπου , γνωστοποίησα στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος.
Η ενέργεια μου αυτή είχε ως μόνο κίνητρο την βαθιά μου πίστη σ’ έναν άλλο τρόπο λειτουργίας της δημοτικής εξουσίας και στην ανάγκη να έρθουν στο προσκήνιο της πόλης και της πολιτικής οι πιο νέες , οι πιο άφθαρτες και δημιουργικές δυνάμεις της πόλης .
Παρόλο που εξάντλησα κάθε δυνατότητα και κατέβαλα κάθε θεμιτή προσπάθεια για την συγκρότηση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου, που θα υπηρετούσε αποτελεσματικά την Δημοτική Αλλαγή , αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό.
Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου , τους συνυποψηφίους μου και, κυρίως, τους πολίτες του δήμου , που ενστερνίστηκαν την προσπάθεια αυτή.
Ζητώ συγνώμη , που τελικά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν θα διεκδικήσω καμία πολιτική θέση ή αξίωμα και ότι θα συνεχίσω να ασκώ με ευθύνη και αγάπη το επάγγελμα του παιδιάτρου , που επί 25 και πλέον χρόνια υπηρετώ με συνέπεια».

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση