Πρεμιέρα του ΔΗΠΕΘΕ με «Ρωμαίο και Ιουλιέτα»του Μποστ

 

 

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της κωμωδίας του Μποστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στην θερινή σκηνή στον πίσω προαύλιο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Η παράσταση, σεσκηνοθεσία της Κάτιας Ζαρκάδα,γοήτευσε τους Αγρινιώτες που, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, επέλεξαν να παρακολουθήσουν μια από τις πλέον αγαπημένες κωμωδίες του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου.

Ο KαλλιτεχνικόςΔιευθυντής Νίκος Καραγέωργος δήλωσε σχετικά:«Απόψε είμαι διπλά χαρούμενος. Η θεατρική ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ, υπό τις οδηγίες της Κάτιας Ζαρκάδα, κατάφερε να αποδώσει τον ανατρεπτικό και πάντα καυστικό λόγο του Μποστ. Δεν μπορώ όμως  να μην δηλώσω ευγνώμων για την συμμετοχή του κόσμου. Σε μία ιδιαίτερα θερμή βραδιά το κοινό, από την γενική πρόβα κιόλας, αγκάλιασε την προσπάθεια και επιβράβευσε την επιλογή μας. Με συγκίνηση άκουσα τους θεατές να λένε ότιη παράσταση λειτούργησε ως όαση δροσιάς. Μέχρι την Κυριακή 16 Ιουλίου ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» θα παίζεται σε αυτό τον χώρο. Ετοιμαζόμαστε ήδη για την περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου σε χωριά και πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας».

 

 

Παραστάσεις:Καθημερινά από τις 30 Ιουνίου έως και 16 Ιουλίου 2017

 

 

Κρατήσεις:

 

Στο γραφείο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο26410- 21158 από τις 9.00 π.μ.  – 13.00 μ.μ

 

Τιμή εισιτηρίου:8 € Γενική είσοδος

 

Πώληση εισιτηρίων:

 

Από τις 23 Ιουνίουκαθημερινά στο ταμείο του Θεάτρου από τις

11.00 π.μ – 13.00 π.μ.

Ενώ τα απογεύματα των παραστάσεωναπό τις 30 Ιουνίουέως 16 Ιουλίουη πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο χώρο του 5ο Δημοτικού Σχολείου από τις19.30 – 21.15

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Επειδή οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες θα ισχύει η σειρά προσέλευσης σε κάθε παράσταση.

 

 

Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση