Σπήλιος Λιβανός : όλοι μαζί θα δώσουμε τους αγώνες για τρεις νίκες

Στη γεμάτη αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρίνιου, τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, βουλευτή κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δηλώνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι θα δώσουν κοινό αγώνα για εκλογική επικράτηση σε όλα τα μέτωπα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της ΝΔ κ. Λιβανός, στο χαιρετισμό που απηύθυνε υπογράμμισε τη σημασία όλοι να στοχεύσουν στην ευρύτατη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές που έρχονται, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές. “Είμαστε όλοι στον αγώνα, έτοιμοι, για να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα απαλλάξει τη χώρα από τον κ. Τσίπρα και την παρέα του” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε και στο ψυχικό δέσιμο που νιώθουν όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Μεϊμαράκη, χρησιμοποιώντας τη φράση “ο Πρόεδρος, ο φίλος, ο Νεοδημοκράτης της καρδιάς μας”. Παράλληλα, ο κ. Λιβανός δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη στήριξή του στον κ. Μεϊμαράκη, που πλαισιώνεται από άξιους συνυποψήφιους στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ευχόμενος σε όλους “καλή πορεία”.

Κλείνοντας, ο κ. Λιβανός τόνισε την αναγκαιότητα όλοι να συνεισφέρουν στην προεκλογική προσπάθεια, είτε είναι υποψήφιοι είτε όχι, χωρίς διακρίσεις και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, καθώς στόχος όλων πρέπει να είναι η ξεκάθαρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση