Συγχαρητήρια Δημάρχου Αγρινίου προς διακριθέντα Αγρινιώτη φοιτητή.

 

 

Ο κ. Ευάγγελος Τσιρογιάννης μεταπτυχιακόςφοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρώνκαι τον καθηγητή κ. Σοφοκλή Μακρίδη, δημοσίευσαν το άρθρο “DesignandModellingMethodologiesofanEfficientandLightweightCarbon-fiberReinforcedEpoxyMonocoqueChassis, SuitableforanElectricCar” (Μέθοδοι Σχεδιασμού και Μοντελοποίησης ενός Αποδοτικού και Ελαφρού ΑνθρακονημάτινουΜονοκόκ Σασί, Κατάλληλο για Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο), υποδεικνύοντας τονσχεδιασμόκαι τη μελέτηενός καινοτόμου ελληνικού ηλεκτρικού οχήματος πόλης, φιλικού προς το περιβάλλον, με χρήση προηγμένων υλικών και τεχνικών σχεδιασμού.

 

H δημοσίευση επετεύχθη έπειτα από προσπάθεια χρόνων του κ. Τσιρογιάννηκαιπρόκειται να αποτελέσει πηγή περαιτέρω έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των μεταφορών.Άλλωστε ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή ελαφρών και αποδοτικών ηλεκτρικών ελληνικών οχημάτων αποτελεί  όφελος,  όχι μόνο για το περιβάλλον και την οικονομική μετακίνηση των πολιτών, αλλά και για την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 

Ο Δήμος Αγρινίου συγχαίρει τον Ευάγγελο Τσιρογιάννη και στηρίζει τους Αγρινιώτες φοιτητές στην προσπάθειά τους για ακαδημαϊκή εξέλιξη.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμετο παράδειγμά του  να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους Αγρινιώτες φοιτητές.

Ο Δήμαρχος

Γιώργος Παπαναστασίου

Πηγή: https://www.researchgate.net/publication/313475077_Design_and_Modelling_Methodologies_of_an_Efficient_and_Lightweight_Carbon-fiber_Reinforced_Epoxy_Monocoque_Chassis_Suitable_for_an_Electric_Car

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση