Συμμετοχή της Ένωσης Δήμων της GreciaSalentinaστην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση  του  Μεσολογγίου

 

 

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με την συμμετοχή παραγωγικών φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στην διοργάνωση, θα συμμετέχει επίσης Ιταλική αποστολή με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της GreciaSalentinaFabioTarantino, συνοδευόμενο από τον LuigiOrlando, Διευθυντή του Γραφείου Προστασίας και Προβολής της Ελληνικής Μειοψηφικής Γλώσσας, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού επίσης της GrecìaSalentina. Συμμετέχουν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «NuovaKoinè», του Δήμου του CastrignanodeiGreci , FernandoPensa και AntonioChirilì, φέρνοντας μαζί τους παραδοσιακά προϊόντα  τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στον χώρο που έχει  παραχωρηθείεντός του περιπτέρουτου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Τα εγκαίνια της 3ης  Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποιούνται σήμερα ώρα 7.00 το απόγευμα στο χώρο του Λιμανιού. Θα μεταδοθεί δε μέσω διαδικτύου στον σύνδεσμο:

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση