Τιμητική διάκριση απένειμε το Ίδρυμα Μπότση στην εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗ

Ειδική τιμητική διάκριση απένειμε το Ίδρυμα Μπότση στην εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗ , για την προσφορά του στην έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση και για τα 56 χρόνια λειτουργίας της ως την αρχαιότερη εφημερίδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το κείμενο της βράβευσης έχει ως εξής: ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΜΑΧΗΤΉΣ η αρχαιότερη εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού Αιτωλοακαρνανιας. Ιδρύθηκε το 1961 από τον αείμνηστο Ανδρέα Κανη και από το 1986 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εκδίδεται από τον υιό του Νικόλαο Κανή .

 Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα της παλαιάς Βουλής το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου παρουσία της Α. Ε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, αρχηγών κομμάτων, υπουργών, εκπροσώπων της θρησκευτικής, στρατιωτικής, αστυνομικής ηγεσίας, γνωστών δημοσιογράφων και πλήθος κόσμου. Βραβεύτηκαν ακόμη προσωπικότητες του ευρύτερου δημοσιογραφικού χώρου και οι εφημερίδες «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ», και «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» Μαγνησίας. Επίσης το ειδικό βραβείο «ΒΛΑΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΙΔΗΣ» έλαβε ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος κ.Χρυσόστομος Πατούλας για την έκδοση της εφημερίδας του »ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ»
Ο ιδιοκτήτης – εκδότης του ΜΑΧΗΤΉ Νικόλαος Κανής ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν την δική τους ιδιαίτερη συμβολή στην επίτευξη αυτής της διάκρισης. 

Τον εκλεκτό συνάδελφο κ.Νίκο Κανή συγχαίρουμε εγκάρδια και ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να έχει περαιτέρω πρόοδο στον μάχιμο »ΜΑΧΗΤΗ» του.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση