Τριήμερον πνευματικών εκδηλώσεων στη Χ.Ε.Α.

agioi anargyroiΜΕ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου έλαβε χώρα ο εορτασμός της μνήμης τον ΑΓΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ  στην ομώνυμη Εκκλησία της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου, οδός Χαρ. Τρικούπη 35.

Στον Μέγα Εσπερινό της Εορτής το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ.ΚΟΣΜΑΣ όπου τη αδεία του και ευλογία του ομίλησε ο Αρχιμανδρίτης κ. Παύλος  Ντανάς για τον βίο και τη δράση των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, τι διδάγματα εκπηγάζουν για εμάς όλους από τον άγιον βίον  των.

Το Σάββατον, κυριώνυμο ημέρα της εορτής των Αγίων στην πανηγυρικήν Θείαν Λειτουργίαν χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης πατηρ Χριστόφορος Μυτιλήνης ελθόντα από την Πάτρα μαζί με τον Αρχιμανδρίτη πατέρα Λευρέντιο Καρανάσιο προϊστάμενο του πενυματικού έργου στην ΧΕΑ με πολλού άλλους ιερείς.

Ο πατήρ Χριστόφορος αγαπητός από την θητεία του στο Αγρίνιο κήρυξε και τον Θείον Λόγον.

Την Κυριακήν εξάλλου 2 Νοεμβρίου μίλησε στην κατάμεστη από κόσμου μεγάλη αίθουσα της ΧΕΑ ο έγκριτος θεολόγος και δεινός χειριστής του λόγου, κ. Σταύρος Μποζοβίτης με θέμα: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Η ομιλία του κ. Μποζοβίτη συγκλόνισε και συνήρπασε το ακροατήριο.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΧΕΑ κ.Δημήτριον Γαρουφαλήν και στα αξιότιμα μέλη του Δ.Σ., αλλά και σε όλους όσους – άνδρες και γυναίκες – συνέβαλαν στην επιτυχία των ανωτέρω πνευματικών εκδηλώσεων της ΧΕΑ.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση