Υπεγράφη το Πρωτόκολλο Παραλαβής και Χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου στην Αερογέφυρα.

Υπεγράφη από τον Δήμο Αγρινίου και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  το Πρωτόκολλο Παραλαβής και Χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου  στην Αερογέφυρα.

Σύμφωνα με την γενική περιγραφή του έργου περιλαμβάνει αίθουσες αθλοπαιδιών( καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης), γυμναστικής,  κερκίδες χωρητικότητας  380 θεατών, βοηθητικούς χώρους εξυπηρέτησης αθλουμένων, προπονητών , διαιτητών, αποθήκη οργάνων ,  μηχανοστάσιο, wcτο κοινό και ένα κυλικείο.

 

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης ανέφερε σχετικά: «Παραλάβαμε το  κλειστό στάδιο  μετά από 20  και πλέον χρόνια και  μπορούμε να το δώσουμε  προς χρήση στους δημότες του Αγρινίου και τους συλλόγους. Η παράδοση θα γίνει αμέσως μετά τις εορτές των Χριστουγέννων καθώς πρέπει να καλυφθούν  οι ελλείψεις σε εξοπλισμό κυρίως στους πάγκους  των ομάδων, τα ιατρεία και τα όργανα γυμναστικής.  Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, και μετά από συνεννόηση με τους συλλόγους, θα δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Αυτό της απρόσκοπτης  προπόνησης των αθλητικών σωματείων αλλά και των πολιτών».

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση