Φανέλες Παναιτωλικού: Λάμψη και… μαθήματα ιστορίας!

 Με την κίτρινη να… κλέβει την παράσταση με το «καλημέρα», ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις εντυπωσιακές φανέλες για την νέα αγωνιστική σεζόν, δίνοντας έμφαση στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Αγρίνιο και γενικότερα τον νομό Αιτωλοακαρνανίας!

Φανέλες Παναιτωλικού: Λάμψη και... μαθήματα ιστορίας! (pics)

Περίπου ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League και τρεις ημέρες πριν από τα… αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του (φιλικό το Σάββατο με τον Ατρόμητο) ο Παναιτωλικός μέσω της ιστοσελίδας του, έκανε γνωστές τις τρεις εμφανίσεις που θα συνοδεύσουν τις προσπάθειες της ομάδας την νέα σεζόν.

Το κίτρινο και το μπλε, χρώματα του συλλόγου, κυριαρχούν φυσικά στις φανέλες, ενώ υπάρχει και η γκρι εμφάνιση που πιθανότατα λογίζεται ως 3η. Στις φανέλες, η κυρίαρχη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ο Τίτορμος (έμβλημα του συλλόγου) που… κάνει την εμφάνιση του κάτω αριστερά και σίγουρα φαντάζει ως εντυπωσιακό στοιχείο.

Με μια… πρώτη ματιά η κίτρινη φανέλα είναι αυτή που «κλέβει την παράσταση» και που πιθανότατα θα έχει την τιμητική της σε μερικές εβδομάδες που θα είναι προς διάθεση στην μπουτίκ του Παναιτωλικού.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι Αγρινιώτες συνεχίζουν την συνεργασία τους με την εταιρία LEGEA, η οποία σχεδίασε αυτή την φανέλα αποκλειστικά για τα «καναρίνια».

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκαλεί και ο τρόπος που η ΠΑΕ Παναιτωλικός «επικοινωνεί» προς τους φιλάθλους τις νέες φανέλες του συλλόγου. Σε συνεργασία με τον Αγρινιώτη σκιτσογράφο Χρήστο Παπανίκο, οι φανέλες και οι παίκτες που τις φορούν έχουν ως φόντο στοιχεία από την ιστορία, τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον, την κοινωνική ζωή και τις δραστηριότητες τόσο του Αγρινίου, όσο και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι με λίγα λόγια παράλληλα με την παρουσίαση της εμφάνισης και ένα σύντομο, αλλά ουσιαστικό μάθημα ιστορίας!

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μέσω της γκρι φανέλας, για άλλη μια φορά μνημονεύεται ο Φιλεκπαιδευτικός ρόλος που είχε ο Παναιτωλικός σε δύσκολες δεκαετίες για την πόλη. Μια αποστολή για την οποία δικαιολογημένα καμαρώνουν επί πολλά χρόνια οι πάντες στο Αγρίνιο και την Παναιτωλική οικογένεια, αφού πολλά νέα παιδιά παλιότερων εποχών χρωστούν την εξέλιξη και την μόρφωσή τους στον σύλλογο!