8 έως 11 Ιουλίου η Αναπτυξιακή Έκθεση του Δήμου Μεσολογγίου

 

 

Η Αναπτυξιακή Έκθεση ΥπηρεσιώνκαιΠροϊόντων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, για την οποία το περασμένο καλοκαίρι κρίθηκε σκόπιμη η αναβολή της λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου από 8 έως 11 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλο,τον αντιδήμαρχο Αγρινίου Γ. Μελιάδη, τον Πρόεδρο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής και πρόεδρο Δ.Σ. Ναυπακτίας Γ Σιαμαντά, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παν. Τσιχριτζή, τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βας. Σπυρόπουλο καθώς και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσο. Στους συνδιοργανωτές, συμμετέχει επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από αναβάθμιση και αναδιοργάνωση του χώρου, ο οποίος μεταφέρεται στο χώρο του  Λιμανιού. Η έκθεση θα είναι στεγασμένη, λειτουργώντας σε ημερήσια βάση και θα  περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες προϊόντων και υπηρεσιών.Θα είναι χωρητικότητας έως και 300 συμμετεχόντων, ενώ σε ότι αφορά το κόστος για τις επιχειρήσεις, θα διατηρηθεί σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο, προκειμένου  να δοθεί η δυνατότητα στην μικρή και μεσαία επιχείρηση η οποία βιώνει περισσότερο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, να προβάλλει τα προϊόντα της.

«Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για την διοργάνωση της Έκθεσης ΥπηρεσιώνκαιΠροϊόντων στο Δήμο μας. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό για την διεξαγωγή και εξέλιξη του θεσμού, το γεγονός της  συνεργασίας για πρώτη φορά με τους όμορους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας. Πιστεύω πως η τοπική αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει κοινές προκλήσεις, οι οποίες στην δύσκολη εποχή που διανύουμε απαιτούν συνεργασία και φυσικά ενότητα» σημείωσε ο Νίκος Καραπάνος, αναφέροντας παράλληλα πωςθα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση