Ο Δήμος Αγρινίου στην Έκθεση «NOSTOS 2017»

 

Ο Δήμος Αγρινίου θα λάβει μέρος, με δικό του περίπτερο,  στη «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό που πραγματοποιείται στη Ναύπακτο από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017.

Το Αγρίνιο με κεντρικό σύνθημα «Από μια φιλόξενη πόλη στην αγκαλιά της φύσης» συμμετέχει στη μεγάλη συνάντηση των επαγγελματιών προσκομίζοντας τους θησαυρούς της πλούσιας γης του και δράσεις που στοχεύουν στην τουριστική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος της περιοχής.

Το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 11.30 π.μ. – 13.00 μ.μ.  το NoBordersParagliding θα πραγματοποιήσει πτήση επίδειξης με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο και θα μας ξεναγήσει στο ξεχωριστό extreme  άθλημα του Αλεξίπτωτου Πλαγιάς (PARAPENTE). Το Velocity  θα κάνει επίδειξη με ηλεκτρικό ποδήλατο ενώ ενημέρωση στο κοινό θα κάνουν οι σύλλογοι Τρίτωνας, η Αερολέσχη Αγρινίου και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίουαπό τις 13.30μ.μ.- 14.30μ.μ.ο σεφ Σάκης Μπαλασκάκης του εστιατορίου «Πιθάρι» θα μαγειρέψει για τους επισκέπτες συνδυάζοντας τις νέες  τάσεις στην παραδοσιακή μαγειρική με εξαιρετικά προϊόντα παραγωγών της πόλης.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 17.45 μ.μ. ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα λάβει μέρος σε συζήτηση με θέμα : Οι πολιτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Ανάπτυξη του Εναλλακτικού Τουρισμού.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση