Γ. Παπαναστασίου: Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση

papa 2 Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/9/2014, στις 14:00 στο   Εργοτάξιο Αμβρακίας  – Ιόνια Οδός, πλησίον εργοστασίου της Knauf,παρουσία του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συμμετείχε και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

papa 2

Στην συνάντηση εργασίας εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης έργων ζωτικής σημασίας για το δήμο Αγρινίου, όπως η σύνδεση της Ιόνιας οδού με τον κόμβο Ε65 –ΠΑΘΕ ( Πλατυγιάλι, Ιόνια, Αγρίνιο, Καρπενήσι, Λαμία), όπου  τμήμα  αυτού αποτελεί και η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.

 

«Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση .Θα πρέπει άμεσα το έργο να υλοποιηθεί  αφού η ολοκλήρωση του θα μετατρέψει το Αγρίνιο σε σημαντικό εμπορικό και μεταφορικό κόμβο της Δυτικής Ελλάδας. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς  ξεκινά το νέο ΕΣΠΑ ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων  και με τους γειτονικούς νομούς» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου.

papa 3

Ο κος Γιώργος Παπαναστασίου  κάλεσε τον Υπουργό  να επισκεφθεί το Αγρίνιο  ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την σύσκεψη, αφού ο κος Χρυσοχοΐδης συμφώνησε στην αναγκαιότητα του έργου και προγραμματίστηκε  από την  ερχόμενη εβδομάδα  να γίνει η  “έναρξη” των ενεργειών που απαιτούνται προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί άμεσα.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση