Διακρίσεις στο Τουρνουά της Λευκάδας για τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ  του Δήμου Αγρινίου

 

 

Με εξαιρετική επιτυχία που πιστοποιείται τόσο από τις διακρίσεις όσο, και κυρίως, από τη μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το Τουρνουά που συνδιοργάνωσε ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου στη Λευκάδα.

 

Στο Τουρνουά, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον όμιλο ΑΟΜΒ της Βουλιαγμένης και τον Φίλανδρο της Λευκάδας, συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, αριθμός ρεκόρ για διοργάνωση στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σημαντικές διακρίσεις  απέσπασαν και οι περισσότεροι Αγρινιώτες αθλητές με πρωτιές και επτά απονομές κυπέλλων σε ζεύγη ή ομάδες.

Ειδικότερα:

Στις Ομάδες κατηγορίας 1-9 η ομάδα “Καλοφώνου” αποτελούμενη από τους Ευαγγελία Καλοφώνου, Κωνσταντίνο Χαρατσάρη, Θοδωρή Νεοφώτιστο και Αντρέα Γκουρνέλο κατέλαβε με εξαιρετική άνεση την πρώτη θέση κάνοντας την μοναδική ήττα της από την «ομόσταυλη» ομάδα «Κώτση».

 

Η ομάδα «Κώτση» αποτελούμενη από τους Δήμητρα Κώτση, Κωνσταντίνα Σταμάτη, Ανδρέα Αραπογιάννη και Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου κατέλαβε την έβδομη θέση και τέλος η νεοφώτιστη ομάδα «Τσιτσιμελή» αποτελούμενη από τους Αθανασία Τσιτσιμελή, Αμαλία Φραγκούλη, Παναγιώτη Τσέλιο και Σωκράτη Τασόπουλο κατέλαβε την δέκατη τέταρτη θέση κάνοντας μάλιστα και τρεις νίκες εναντίον πολύ εμπειρότερων αθλητών.

 

Στα Ζεύγη κατηγορίας 1-9 οι Δημήτρης Σκαβάρας και Θοδωρής Νεοφώτιστος κατέλαβαν εύκολα την πρώτη θέση, οι Κώστας Παππάς – Ανδρέας Γκουρνέλος τερμάτισαν πέμπτοι κερδίζοντας κύπελλο για την νίκη τους στην πρώτη ημερίδα και οι Ευαγγελία Καλοφώνου – Κωνσταντίνος Χαρατσάρης τερμάτισαν έκτοι κερδίζοντας το κύπελλο της τρίτης ημερίδας.

 

Στα Ζεύγη κατηγορίας 1-6 οι Δήμητρα Κώτση – Ανδρέας Αραπογιάννης τερμάτισαν πέμπτοι κερδίζοντας το κύπελλο της τρίτης ημερίδας, οι Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου – Κωνσταντίνα Σταμάτη τερμάτισαν δωδέκατοι, οι φετινοί μαθητές μας Αμαλία Φραγκούλη – Σωκράτης Τασόπουλος κατέκτησαν το κύπελλο μαθητών ενώ οι Μαρία Ποσοτίδου – Παναγιώτης Τσέλιος αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενοι σε μεγαλύτερη κατηγορία.

 

Στην μεγάλη κατηγορία Ζευγών Open, ο Δημήτρης Κούρτης αγωνιζόμενος με τον αθλητή των Ιωαννίνων Λάζαρο Καραγιαννόπουλο κέρδισε το κύπελλο της δεύτερης ημερίδας και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ο Δημήτρης Παπασπύρου αγωνιζόμενος με τον Αθηναίο αθλητή Βασίλη Μέλια κέρδισε το κύπελλο της πρώτης ημερίδας και τερμάτισε στην δέκατη θέση, ο αθλητής μας Καρατάσος Θοδωρής αγωνιζόμενος με τον Λευκαδίτη αθλητή Φίλιππο Ιωάννη τερμάτισε στην 24η θέση και οι Άνθιμος Μερίτσης – Κωνσταντίνος Αναγνωστός στην 28η αποκομίζοντας και αυτοί εμπειρίες από τη μεγάλη κατηγορία.

 

Τέλος στην κατηγορία Ομάδων Open, η ομάδα που αγωνιζόταν ο Δημήτρης Κούρτης κατέλαβε την πέμπτη θέση, η ομάδα των Θοδωρή Καρατάσου, Κώστα Αναγνωστού και Σπύρου Τσοβόλα την έκτη θέση και η ομάδα που αγωνιζόταν ο Δημήτρης Παπασπύρου την όγδοη.

MPR2 MPR

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση