Επιτυχημένη συνάντηση των Κρυονεριτών

Χρόνια τώρα δραστηριοποιείται ο Σύλλογος των Απανταχού Κρυονεριτών ”Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ”. Η προσφορά του στην αναμόρφωση του ορεινού χωριού της Ναυπακτίας είναι πολύ σημαντική. Με την ακάματη δραστηριότητα των μέχρι τώρα μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, υπήρξαν σπουδαίοι παρεμβάσεις και εργασίες, ώστε τα Κρυονέρια να αναβαθμισθούν σ’ ένα απ’ τα ωραιότερα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας.

Όπως κάθε χρόνο και φέτος το Δ.Σ. κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου στην αίθουσα του κέντρου ”ΟΝΕΙΡΟ” για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας. Η αίθουσα γέμισε απ’ την παρουσία πολλών μελών και  φίλων του συλλόγου. Ο αεικίνητος και αγαπητός σ’ όλους εφημέριος της Καμαρούλας, ο πατήρ Καλλίνικος, με την μελωδική φωνή του ευλόγησε τον πλακούντα που μοιράστηκε στους παρόντες.

Ο νέος Πρόεδρος του συλλόγου Μηχανολόγος Μηχανικός Χριστόφορος Κωστάκης καλωσόρισε τους παρόντες ανακοινώνοντας τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση των Κ. Στραβοδήμου λόγω πολυετούς θητείας και του Γ. Μαλτέζου λόγω προσωπικών δυσχερειών.

Στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου παρέστησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ο δημοσιογράφος και εκδότης των ”ΝΕΩΝ ΚΑΙΡΩΝ” κ. Αιμίλιος Κουτσονίκας και εκπρόσωποι συλλόγων και άλλων φορέων.

Στη συνέχεια ικανός αριθμός απ’ τους παρόντες παρακάθησαν στην κοινή τράπεζα που επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι του κέντρου με ιδιαίτερη φροντίδα.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση