Η “ καρδιά” του Κανόε Καγιάκ χτύπησε  στον Εύηνο ποταμό το διήμερο 16/4-17/4/2016.

 

 

Με εντυπωσιακά σλάλομ   πραγματοποιήθηκε στον Εύηνο  ποταμό στην Αιτωλοακαρνανία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ   Σλάλομ το διήμερο 16/4-17/4/2016.

Οι αγώνες άρτια οργανωμένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε  Καγιάκ, ο συναγωνισμός πολύ μεγάλος ενώ για πρώτη φορά η Πολιτεία τίμησε το συγκεκριμένο άθλημα με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα  Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.

Τα μετάλλια απένειμαν στους νικητές των αγωνισμάτων ο Γενικός Γραμματέας  Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος  Κωνσταντάρας, ο Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου Χρήστος Σαλαμούρας και βέβαια ο Παπαγεωργίου Ευάγγελος, Σύμβουλος του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τερενς Κουικ και Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά την εκδήλωση όλοι εξήραν  τη πρωτοβουλία του Παπαγεωργίου Ευάγγελου να προτρέψει τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να  αγκαλιάσει  το άθλημα Κανόε Καγιάκ  ενώ τονίστηκε   για μια ακόμη φορά ότι χάρις στις πρόσφατες ενέργειες αυτού  εγκρίθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο η κατασκευή και τοποθέτηση φέτος του σιδηροφράκτη και τον επόμενο χρόνο του ειδικού προστατευτικού συρματοπλέγματος (ζαρζανέτι ) στην πίστα Κανόε Καγιάκ  Σλάλομ συνολικού ύψους 45.000,00€ .

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση