Καταχειροκροτήθηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίουστο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών στηνΚω.

 

 

Μία μεγάλη μουσική σκηνή οι δρόμοι και οι πλατείες  του νησιού.Συμμετείχαν  συνολικά πάνω από 500 μουσικοί και 60 μαέστροι.

 

Με δύο συναυλίες και παρέλαση  στους κεντρικούς δρόμους της Κω ολοκλήρωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου την επιτυχημένη συμμετοχή της  στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών που διοργανώθηκε στο ακριτικό νησί,από 3-6 Ιουλίου 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο Φεστιβάλ, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2016 και διοργανώνεται από τον αρμόδιο τοπικό Δημοτικό Οργανισμό, συμμετείχαν συνολικά πάνω από 500 μουσικοί και 60 μαέστροι φιλαρμονικών από την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Τσεχία, καθώς και από τους Δήμους Αγρινίου, Κω, ΚαλυθιώνΡόδου,  Καρπενησίου, ΚορινθίωνκαιΕλασσώνος.

Ηφιλαρμονικήτου Δήμου Αγρινίου εκτός από την παρέλαση στουςκεντρικούςδρόμουςτηςΚω, εισέπραξε το χειροκρότημα και κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών που έδωσε, στην Καρδάμαινα στις 4 Ιουλίου και στο κάστρο του νησιού, την επομένη, συναυλίες τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 2000 άτομα. Τραγούδησαν ηΝίκη Κοντοσώρου και ο Αδάμ Κουτσουπιάςυπότηδιεύθυνσητουαρχιμουσικούτης ,Βασιλείου Κονήδα.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αγρινίου στον 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κω, ο Διευθυντής της Β. Κονήδας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο του νησιού κ. Γεώργιο Ι. Κυρίτση  και στην κυρία Ειρήνη Χατζηχριστοφή,Αντιπρόεδρο της Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, Υπεύθυνη Πολιτισμού,για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Όπως επίσης και στον ομόλογό του Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Πουλιού για την άψογη διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο του Φεστιβάλ.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση