«ΜΟRPHOU –  Ενθύμιο 35 Xρόνια» – Εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

 

 

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του Λευκώματος «ΜΟRPHOU –  Ενθύμιο 35 Xρόνια» καθώς και τα εγκαίνια της ομότιτλης έκθεσης φωτογραφίας, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, με τη συνεργασία του Προέδρου του Συνδέσμου Αποδήμων Διαμερίσματος Μόρφου Αγγλίας Νικόλαου Κοτζιαμάνη.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ομιλητές σημειώνοντας ότι«Στο λεύκωμα «ΜΟRPHOU –  Ενθύμιο 35 Xρόνια» καταγράφεται η πορεία του Συνδέσμου Αποδήμων Διαμερίσματος Μόρφου Αγγλίας στα 35 χρόνια από την ίδρυση του και η συμβολή του στον αγώνα για ελευθερία και επιστροφή στη γενέθλια γη.

Η παρουσίαση του λευκώματος καθώς και τα εγκαίνια της έκθεσης πέρα από το ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν, έχουν ακόμη μια κοινωνική συμβολή. Τα έσοδα, θα προσφερθούν ευγενικά για τις ανάγκες του εργαστηρίου νέων «Παναγία Ελεούσα», το οποίο εδώ και δεκαετίες, προσφέρει εξαιρετικό κοινωνικό έργο που μας δίδεται η ευκαιρία να υποστηρίξουμε».

Ταυτόχρονα, ο Νίκος  Καραπάνος ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο και τον πρόεδρό του Ν. Κοτζιαμάνη, για την πρωτοβουλία, η οποία εντάχθηκε στο πλαίσιο των υποστηρικτικών εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κων/νο Γιαννόπουλο.

μόρφου4

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση