Συνάντηση επίλεκτων αθλητών του Μπάσκετ στο Μεσολόγγι

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε γιορτινό κλίμα και διάθεση ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, η πρώτη συνάντηση επίλεκτων αθλητών του μπάσκετ στο νομό, η οποία διοργανώθηκε από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και την ΕΣΚΑΒΔΕ.

Προσκεκλημένος του 1ου All star Game, ήταν ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Κώστας Πολίτης, τον οποίο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.

Στο αγωνιστικό μέρος, το σκορ  διαμορφώθηκε σε 111 – 108, με τους αθλητές ωστόσο να μοιράζονται ισάξια τις άριστες εντυπώσεις, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε φιλάθλους και προσκεκλημένους ν απολαύσουν ένα αγώνα στον οποίο κυριάρχησε η δεξιοτεχνία και η δύναμη.

Μετά την λήξη, ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών συμμετοχής στον Κ. Πολίτη, τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστα Νικάκη, τους παίκτες, τους διαιτητές του αγώνα καθώς και τους προπονητές των ομάδων.

Οι δυο ομάδες που συμμετείχαν, αποτελούνταν από αθλητές σωματείων του νομού όπως ο Αίολος Αστακού, ΑΟ Αγρινίου, ΑΟ Βόνιτσας, ΑΓΟ «Γρηγόρης Λιακατάς» Αιτωλικού, ΑΛΦΑ 93, Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ΠΑΣ Ναυπάκτου και «Χαρίλαος Τρικούπης».

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση