ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Παρουσία  της οικογένειας του Μιχάλη Κούση, αθλητών και φίλων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε τοΣάββατο 18 Φεβρουαρίου  στο Παπαστράτειο Μέγαρο  η Τελετή Βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016 για τις επιτυχίες τους.

Η τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 10ου επετειακού Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».Μεταξύ των προσκεκλημένων  ήταν πέντε  ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού ,φίλοι του ΜιχάληΚούση. Ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο άλμα εις ύψοςκαι πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ  Βασίλης Παπαδημητρίου, ο πανελληνιονίκης  Νίκος Αργυρόπουλος, ο πρωταθλητής  Φώτης Κούρτης  και ο Αγρινιώτης πρωταθλητής Στίβου Γιώργος Μανδέλος.

Αναλυτικά βραβεύθηκαν οι αθλητές  Κώστας Σταμούλης,Ηλίας Αϋφαντόπουλος, Χρήστος Τρομπούκης,Θεόδωρος Αρωνιάδας,Νίκος Σταμούλης , Γκάμπριελ Πίσσας, Αναστασία Μήτσου, Βασιλική Αποστόλου, Παύλος Μπεκούλης , Δημήτρης Δήμου , Μαρία Σεφεριάδη,Αλίκη Κοντογιάννη. Βραβεύθηκαν ακόμη η ομάδα Χειροσφαίρισης Γυναικών του Παναιτωλικού, η ομάδα Πετοσφαίρισης του Ιωνικού, η ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κορασίδων, η ομάδα ΤΑΕ ΚWONDOΘΗΣΕΑΣ, η ομάδα σκακιού της ΓΕΑ , η ομάδα μπάσκετ Παναιτωλικού .

Με ειδικά βραβεία τιμήθηκαν: ο Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου και της Δημοτικής Πινακοθήκης Αγρινίου Χρήστος Γαρουφαλής, που  σχεδίασε το μετάλλιο του 10ου επετειακού Ημιμαραθώνιου. Ο αστυνομικός Γεράσιμος Κορδάτος, αθλητής με τεχνητό μέλος που μετείχε στον Μαραθώνιο της Αθήνας, ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και η Ανθούλα Μακρή υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού  του Δήμου Αγρινίου.

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση