Το βιβλίο «Γαμήλιος Εσπερινός» της Φρίντας Κολοβού – Μήτσιου παρουσιάζεται το Σάββατο,  14 Μαΐου

 

 

         

g.e.Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου της Φρίντας Κολοβού – Μήτσιου, «Γαμήλιος Εσπερινός» από τις εκδόσεις «Περίπλους» .

 

Ο «Γαμήλιος Εσπερινός» είναι μια συλλογή διηγημάτων- στιγμές ανθρώπων οικείες που συγκίνησαν τη συγγραφέα κι έδωσαν έναυσμα στην μυθοπλασία. Το βιβλίο, όπως σημειώνει η συγγραφέας Ελένη Πριοβόλου, σε προδιαθέτει να το ανοίξεις, για να βρεθείς σε μια σειρά ιστοριών, πράγματι κατάθεση ψυχής. Στις αφηγήσεις, τα πάθη και οι καημοί του ανθρώπου αποτυπώνονται με άρτια γλώσσα και ρυθμό, ενώ ο ζόφος απαλύνεται με μια λεπτή αίσθηση χιούμορ. Στα ρεαλιστικά κείμενα πάλουν ποιητικές στιγμές χωρίς λυρισμό και περιττές συγκινησιακές φορτίσεις. Είναι ένα βιβλίο καθρέφτης της Ελλάδας του χθες και του σήμερα.

 

Στην εκδήλωση προσέγγιση στις ιστορίες του βιβλίου και το περιεχόμενό τους θα κάνει ο φιλόλογος και θεατρολόγος κ. Γιώργος Μικέλλης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο,  14 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας, Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο.

 

Μοιράσου αυτή την ανάρτηση